Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 225/175 + avg

Swingin' at the Ritz // 1940s Party Special

Storband, Jazz, Swing

  • 19.00 - Gratis dansekurs med Bårdar Swing Club
  • 20.00 - Dørene åpner for alle publikummere
  • 21.00 - Konsertstart

The Ritz - London, 1940. Hotellet er et populært møtested for byens sosietet. Her omgås alt fra diplomater og forretningsfolk, til aristokrater og politikere, og her utveksles siste nytt fra vestfronten. Fremtiden er usikker, men for å dyrke optimismen, trekker byens danseglade på kveldstid til hotellets «ballroom» for swing, lindy hop, musikk og edle dråper.

Fredag 1.juni feirer vi den legendariske musikken og dansen fra 1940-årene, og betydningen denne hadde for folk, og for evnen til å holde oppe motet i tøffe tider.

Forbered deg på en reise tilbake i tid der Cosmopolite Scene Soria Moria for kvelden forvandles til en 1940-talls London-danseklubb. Dette blir en storskala temafest inspirert av Bourne & Hollingsworths populære «The Blitz Party» i London, et partykonsept som ennå ikke er blitt testet ut i Norge. Det blir stramme karer og piker med rød leppestift, dans og tidsriktig live-musikk!

Birkelunden "Army" Big Band med Attitunes vil stå for kveldens soundtrack, og du vil få oppleve en helaften spekket med tidens aller største hits fra blant andre Glenn Miller, The Andrews Sisters og Tommy Dorsey. Her blir det musikk egnet for bl.a. swing og lindy hop, så puss danseskoene, ta med deg en dansepartner, eller benytt kvelden til å finne en!

Børst støvet av den møllspiste gamle uniformen du har hengende på loftet, eller hopp inn i bestemors/bestefars gamle antrekk, og møt opp til årets store temafest i 1940-tallsstil!

See you there, boys ‘n’ girls
S’gonna be swell…

NB! Dresscode: "Tidsriktig" antrekk - dress/kjole/møllspist uniform e.l. (Put on the Ritz…)

Swingkurs med Bårdar Swing Club
Fra kl. 19.00 arrangeres det en times dansekurs i regi av Bårdar Swing Club. Dress deg opp, frisk opp gamle kunster eller lær noen nye, og få enda mer ut av kveldens store temafest.